Privatlivspolitik

Petbazaar.dk tager beskyttelse af dine personlige oplysninger alvorligt. På denne side finder du information om, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger.

I takt med internettets naturligt hurtige udvikling, kan vi, ligesom med vores brugsbetingelser, se det nødvendigt at ændre i disse informationer til en hver tid.

 

Den dataansvarlige er:

Petbazaar.dk

Lyngbygårdsvej 3

2800 Kongens Lyngby

 

 

Indsamling af personlige oplysninger

Personlige oplysninger vi indsamler

Vi indsamler personlige oplysninger fra dig og den enhed du benytter til at tilgå vores hjemmeside med. Dette gælder hver gang du tilgår og interagerer med vores hjemmeside.

Visse personlige oplysninger er nødvendige at indsamle for at kunne give dig adgang til systemet.

Obligatoriske oplysninger / stamdata

For at oprette en brugerkonto på Petbazaar.dk, skal du indtaste et selvvalgt brugernavn, din email-adresse, samt en selvvalgt adgangskode som krypteres. Disse tre oplysninger udgør stamdata forbundet med din brugerkonto på Petbazaar.dk og er obligatoriske for at kunne interagere med systemet.

Valgfrie oplysninger vedrørende din brugerkonto

På Petbazaar.dk har du mulighed for at indtaste flere oplysninger om dig selv, herunder links til personlige profiler på sociale netværk, dit efternavn, din fysiske placering, samt en selvskrevet tekst der fortæller om dig.

Ydermere har du mulighed for at uploade et profilbillede af dig selv.

Personlige oplysninger vi indsamler automatisk

Vi indsamler automatisk oplysninger om din interaktion med vores hjemmeside. Disse oplysninger modtager vi fra den enhed du tilgår hjemmesiden med.

Nogle af disse oplysninger er oplysninger om fysisk placering, altså hvor du befinder dig på det givne tidspunkt, når du benytter en af hjemmesidens funktioner. På de fleste smartphones og tablets kan du finde indstillinger der begrænser eller deaktiverer lokaliseringstjenester.

Vi indsamler desuden oplysninger om hvilke undersider du besøger på vores hjemmeside, hvordan du er kommet til disse sider, hvor længe du kigger på de sider mm.

Vi anvender cookies til at indsamle oplysninger om hvilke undersider på hjemmesidens domæne du besøger, hvordan du interagerer med disse og hvor længe dine sessionsvarigheder er. Desuden anvender vi cookies til at indsamle data om handlinger du foretager i forbindelse med nyhedsbreve og service-mails, som vi sender til dig.

 

Anvendelse af dine personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger anvendes til at opnå forskellige forretningsmål som er understøttet af en række behandlingsgrundlag.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at gøre hjemmesiden brugbar for dig, hvilket omfatter:

  • At give dig mulighed for indrykke og udgive annoncer på hjemmesiden, samt administrere dine personlige oplysninger.
  • At give dig mulighed for at kommunikere med andre brugere på hjemmesiden, herunder personlige samtaler og indsendelse af offentlige kommentarer.
  • At kunne lade dig afgive bedømmelser af andre brugere på hjemmesiden, som du har interageret med i forbindelse med en handel eller mulig handel.
  • At kunne levere annoncer og indhold som er relevant for din fysiske placering.
  • At kunne komme i kontakt med dig vedrørende din brugerkonto og aktivitet omkring denne.
  • At forebygge og/eller modvirke ulovlige aktiviteter.
  • At kunne håndhæve vores brugervilkår og betingelser for brug af hjemmesiden.

 

Sletning af brugerkonto samt adgang til og opbevaring af dine personlige oplysninger

Du kan til enhver tid vælge at slette din konto på Petbazaar.dk, hvilket som udgangspunkt medfører øjeblikkelig sletning af dine personlige oplysninger, herunder stamdata. I visse tilfælde slettes dine data og oplysninger ikke med det samme, dette kan f.eks. være hvis din brugerkonto er genstand for, eller på anden måde er indblandet i en ikke-afsluttet tvist eller er led i en undersøgelse om muligt lovbrud.

Når du sletter din konto, slettes alle data om din bruger fra hjemmesiden, herunder aktive annoncer, kommentarer samt samtaler med andre brugere.

Emails mm.

Vi anvender din email-adresse til at fremsende service-mails samt nyhedsbreve med kommercielt indhold.

Service-mails

Service-mails er emails der udsendes f.eks. når du tilmelder dig hjemmesiden, eller når du anmoder om at få nulstillet din adgangskode. Service-mails kan ikke frameldes, da de udgør en grundlæggende funktionalitet for at kunne tilbyde vores service via hjemmesiden. Service-mails kan også indeholde vigtig information om opdateringer i systemet eller i vores brugervilkår eller privatlivspolitik. Det er altså emails der ikke indeholder markedsføring og reklame.

Nyhedsbreve

Har du givet samtykke til at modtage nyhedsbreve fra os, vil du modtage emails med kommercielt indhold. Dette kan f.eks. være informationer eller nyheder om annoncer, promoveringsmuligheder eller tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Support og kundeservice

Vi tilbyder elektronisk support via email, hvis du har brug for hjælp til brug af hjemmesiden eller relevante spørgsmål.

Vi gemmer oplysninger fra mail-korrespondancer i den tid vi finder det relevant og nødvendigt, dog maksimalt 3 måneder, medmindre korrespondancen kan have indflydelse på en tvist eller være relevant for myndigheder.

Annoncer og deling af annoncer

For at oprette annoncer på Petbazaar.dk beder vi om nogle grundlæggende oplysninger for at kunne publicere disse på hjemmesiden.

På en publiceret annonce fremgår visse personlige oplysninger, som vises offentligt for alle besøgende på hjemmesiden, både registrerede brugere og besøgende uden konto. Disse oplysninger omfatter bla. dit brugernavn, som kan være dit rigtige navn, dit telefonnummer, hvis dette er angivet som kontaktinformation, samt billede(r) der kan vise enten dig selv eller andre personer. Såfremt andre personer fremgår på billeder i annoncer, er det alene dit (brugerens) ansvar at indhente tilladelse fra disse personer hvis de kan identificeres på et eller flere af billederne. Vi er ikke ansvarlige for dette.

Petbazaar.dk er berettiget til at anvende dine billeder og tekst (profilbilleder og andet indhold på brugerprofiler ekskluderet) i kommercielle sammenhænge f.eks. i nyhedsbreve eller annoncer for vores hjemmeside, både online og offline.

Dine annoncer på Petbazaar.dk kan vises og tilgås ved søgninger på internettet f.eks. på google.dk eller yahoo.dk.