Ofte stillede spørgsmål på Petbazaar

Er Petbazaar gratis?

Ja, Petbazaar er gratis at benytte. Vi tilbyder nogle tilkøbsmuligheder, hvis du vil øge synligheden af din annonce, men det er gratis at have en bruger samt at oprette annoncer.

Hvilke annoncetyper kan indrykkes?

Petbazaar tilbyder 4 forskellige typer annoncer, som du kan vælge når du opretter en annonce hos hos, alt efter hvad dit behov er. De 4 annoncetyper er:

  1. Sælges
  2. Købes
  3. Bortgives
  4. Byttes

Hvilke muligheder har jeg for at promovere mine annoncer yderligere?

Du kan let tilkøbe ekstra promovering af dine annoncer. Gå til dit kontrolpanel – Mine annoncer – find den annonce du vil promovere og find det lille megafon-ikon promover annonce paa petbazaar yderst til højre under punktet Handling. Klik på ikonet og en dialogboks åbner sig på skærmen, hvor du kan vælge en eller flere promoveringer af din annonce.

Du har 4 forskellige muligheder for at tiltrække ekstra opmærksomhed til din annonce.

  1. BUMP – Dette vil ændre oprettelsesdatoen på annoncen, så den ser ud til at være oprettet dd, men uden at ændre udløbsdato. På den måde kommer annoncen øverst i kategorien, men vises også på forsiden under annoncer med snarlig udløb.
  2. Fremhævning – Tiltræk ekstra opmærksomhed til din annonce ved at lade den skille sig ud fra mængden med iøjenfaldende unikke farver.
  3. Top-annonce – Skub din annonce foran alle andre mens du stadig bibeholder din nuværende position i valgte kategori. På denne måde får du altså vist din annonce hele 2 gange i samme kategori, endda blandt de første.
  4. HASTER – Har du en hastesag, så er dette en god mulighed for at tilkalde dig ekstra opmærksomhed. Denne prmovering tilføjer et HASTER bånd til din annonce så folk kan se at der skal handles nu.

Hvordan kan jeg kommunikere med andre brugere?

Petbazaar har gjort det både let og sikkert at komme i kontakt med andre brugere.

Hvis du vælger at sætte telefonnummer på din annonce, vil dette fremgå i en rødfarvet boks i højre side af annoncen. Telefonnummeret er delvist skjult for at sikre det mod robotter og tyveri.

På alle annoncer er en grøn boks i højre side, som gør det let at starte en samtale med den anden bruger. Når du klikker på den, åbnes en dialogboks på skærmen hvor du kan skrive din besked eller spørgsmål.

Fra dit kontrolpanel kan du let finde alle dine samtaler, filtrere dem efter bruger og slette dem når de ikke længere er relevante.

På selve annoncen er også mulighed for at komme med kommentarer og stille spørgsmål. Bemærk, at kommentarer på annoncen er offentlige og kan ses af alle.

Hvordan fungerer bruger-bedømmelser?

Bruger-bedømmelser er et af de værktøjer vi tilbyder for, at gøre Petbazaar til en endnu mere troværdig markedsplads.

Systemet er bygget på den måde, at når bruger A skriver til bruger B, og bruger B svarer, kan der afgives en bedømmelse. Bedømmelser af andre brugere er gensidigt mellem køber og sælger, så derfor har du også 2 typer bedømmelser tilknyttet til din brugerkonto; som køber og som sælger.

På din offentlige profil på Petbazaar, kan andre brugere se dine bedømmelser, både dem du har modtaget som sælger og som køber.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan finde en passende kategori til min annonce?

Det kan til tider være svært at kategorisere et produkt, når man kun kan vælge én kategori.

Prøv at kigge kategorierne igennem igen, bare for en sikkerheds skyld. Hvis du stadig mener der mangler en passende kategori til det, du vil oprette annonce for – og ikke passer i Øvrigt – så kan du skrive til os på support@petbazaar.dk, så vi har mulighed for at oprette en passende kategori.

Hvad gør jeg hvis jeg finder upassende indhold?

Hvis du oplever indhold i annoncer, som du mener bryder lovgivningen eller på anden måde bryder med vores brugervilkår, kan du vælge at anmelde annoncen til os.

Når vi modtager en anmeldelse, bliver der foretaget en grundig vurdering af pågældende annonce af vores medarbejdere.